Kamers en Ontbijt

De Notelaar

Het landhuis

Het landhuis werd gerenoveerd in landelijke stijl en maakt deel uit van een oude hoeve van begin vorige eeuw. Het huis is vooraan en aan de zijkant omgeven met akkers.
De grote tuin biedt zicht op een natuurgebied met daarin een 17de eeuwse watermolen, de Vanderlindens molen. Het voorliggend huis nr. 14 werd pas later gebouwd voor de molenaar die de achtergelegen watermolen op de Boekelbeek uitbaatte, naar verluidt gebouwd in opdracht van de molenaarsfamilie Vande Eecken in 1851.

Het huis biedt onderdak aan onze hele familie, waar we je ook graag verwelkomen.

In de 2 gastenkamers bieden we vandaag plaats aan 4 tot 8 personen in de volledig nieuwe kamers met maximaal comfort.

 

Plannen

We hebben nog heel wat plannen met het landhuis en de bijhorende gebouwen. Het landhuis werd authentiek gerestaureerd en ingericht in landelijke stijl. Onlangs werd de landelijke keuken volledig vernieuwd. De ontbijtruimte en de vernieuwde keuken worden ook ter beschikking gesteld van onze gasten. We vragen dan ook uitdrukkelijk om niet te eten op de kamers, maar een fles wijn of frisdrankjes geven we je graag mee.

In de aangebouwde stallingen verbouwen we onze gezinswoning. Er komen hier ook enkele ruimtes ter beschikking van onze gasten, zoals: een polyvalente zaal, een presentatieruimte, een welnessruimte en een ecologisch buitenzwembad. Uiteraard wordt alles gepland met dezelfde ecologische en estethische zorg zoals we onze kamers destijds inrichtten.

Op termijn vormen we de stallingen verder om tot ons woongedeelte, waardoor twee bijkomende kamers met sanitair ter becshikking komen in het landhuis, voor onze gasten. In de nabije toekomst zal "B&B De Notelaar" heel wat meer ruimte bieden aan onze gasten, en zullen we tot maximaal 14 personen kunnen ontvangen.

In de laatste faze zal "B&B De Notelaar" uiteindelijk vijf kamers met eigen sanitair, een badkamer, een ontbijthoek, een keuken en een eigen living beschikbaar hebben voor de gasten, waardoor het ook als vakantieverblijf gehuurd kan worden door families of kleine groepjes. Uiteindelijk bieden we dan plaats aan 10 tot 17 personen met mogelijkheid om zelf maaltijden te bereiden.

B&B De Notelaar:
Welkom bij Bart, Els, Flor en Jasper Boydens-Vanfleteren.
Biestmolenstraat 14, 9636 Nederzwalm. Tel +32 55 330522 Gsm +32 474 949931
Email: info@de-notelaar.be Web: www.de-notelaar.be